ROMANIAN SMART INFO ( rdi.boards.net back-up )
Main forum is @ rdi.boards.net , please go there first !
Lista Forumurilor Pe Tematici
ROMANIAN SMART INFO ( rdi.boards.net back-up ) | Reguli | Inregistrare | Login

POZE ROMANIAN SMART INFO ( RDI.BOARDS.NET BACK-UP )

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
barbyy 23 ani
Femeie
23 ani
Bucuresti
cauta Barbat
23 - 80 ani
ROMANIAN SMART INFO ( rdi.boards.net back-up ) / RSI Aliens Caffe - Hanul Extraterestrilor / Anul 2012 si Totalitarismul Planetar Moderat de 007/Ro, 007/gRO, Draco, EnKi, fernb
Autor
Mesaj Pagini: 1
Admin
Administrator

Din: Vechime
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10086
Anul 2012 si Totalitarismul Planetar - partea 1

Foarte pe scurt - o posibila cheie a acestui site - cam ce ar trebui sa stii tu inainte sa te cufunzi in stirile si realitatea prezentata de mass-media - ce omit ei sa iti spuna, sau mai bine spus ce omit ei intentionat sa puna cap la cap - globalizarea, masuri de securitate, migrarea fortei de munca, outsourcing, poluare, asasini economici, sistemul bancar mondial, polarizarea societatii, inversarea polilor economici (vest cu est) - intr-un cuvand actuala si noua societate care se prefigureaza.

PLANETA PUSCARIE
In lunile urmatoare, Statele Unite vor implementa un program de amprentare completa si scanare biometrica a tuturor strainilor care le intra in tara. Asa ca tezele conspirationiste de care se radea acum cativa ani au devenit o realitate. America = tara puscarie ! (citeste articol complet click»). Incet, dar sigur America se indreapta catre un stat politienesc, cu tente corporatisto fasciste. E o chestiune de timp pana si celelalte tari vor adopta acelasi sistem draconic de securitate. Asa a inceput si in Germania nazismul - cu tot felul de masuri de securitate, acte si dovezi care expirau la cateva luni si trebuiau reinoite. Prin coagularea corporatiilor, prin adoptarea de legi si tratate internationale, ne indreaptam catre o puscarie globala in care nu mai misca unul fara stiinta computerelor de monitorizare a securitatii. Indivizi monitorizati draconic, indivizi inrobiti prin rate datorita pretului speculativ si galopant al caselor, indivizi vasali sistemului prin dependete si ideologie. Pana acum costul razboiului din Irak pentru Americani este de: $414,261,824,227
Iraq War Cost
si da, e vorba de sute de miliarde, sute de mii de milioane de dolari... cate lucruri s-ar fi rezolvat cu acesti bani pe lumea asta... Dar ei au un plan de urmat, iar planul lor NU urmareste progresul omenirii, ci indatorarea, inrobirea prin credite !



PLANUL ASASINILOR ECONOMICI
John Perkins » prezinta o teribila dezvaluire pune sub un urias semn de intrebare discursurile celor care slavesc galopurile nefiresti ale imperiului global in cartea sa Confessions of a Economic Hitman ». Serviciile secrete americane l-au instruit si l-au trimis pe J. Perkins » sa ucida. Nu oameni, ci tari intregi. Pentru bani. Numai ca el „a defectat“ si a marturisit. Sperand macar in salvarea celorlalti. Cine sunt misteriosii Asasini Economici ?
Acesti asasini economici dirijeaza milimetric politica si economia tarilor catre o globalizare despotica care NU este benefica cetateanului de rand ci numai celor care au foarte multi bani si corporatiilor mastodont - atat. Razboaiele si masurile de securitatea nou aparute sunt mijlocul prin care iti este pus tie cititorule, - bocancul statului si elitei economice din ce in ce mai apasat pe jugulara - dupa cum urmeaza :

GLOBALIZAREA - INROBIREA OMENIRII
Globalizarea este un fenomen de uniformizare a produselor si a serviciilor care are ca efect depersonalizarea consumatorilor si pierderea individualitatii. In goana dupa profit, corporatiile s-au dezvoltat in asa hal incat planeta s-a transformat intr-o singura piata, iar consumatorii trebuie modelati si determinati sa cumpere de la globalizatori.

Asa cum este facuta globalizarea la ora actuala, NU este benefica cetateanului de rand ci numai celor care au foarte multi bani si corporatiilor mastodont - atat. Cetateanul de rand va fi "liber" functie de cati bani are si va avea... cum vrea sa faca mai multi bani vine statul si il impoziteaza - asa ca este tinut in frau la blana, ce mi-e sangele albastru si aristocratia de la 1600, ce imi este elita econimica globala aparata de legi si sistem... aceeasi linie intre noi si ei... au schimbat doar eticheta. Liberté, égalité, fraternité - o mare manipulare, apanajul implementarii lanturilor si zidurilor invizibile. Citeste mai mult »



SISTEMUL BANCAR MONDIAL
* fractional reserve banking reprezinta procedeul prin care o banca are voie legal sa imprumute oamenilor bani pe care nu-i are pana la de 10 ori cat are fizic in seif uneori se ajunge pana la 30 de ori (SUA). Bancile au legal dreptul sa creeze din nimic 90% din banii pe care ti-i dau tie pe credit si la care tu platesti dobanda - hotie pe fata. Tu ajungi sa platesti dobanda la niste bani pe care banca nu-i avea inainte ca tu sa-i ceri prin credit. Nu numai ca ei justifica "tiparirea lor digitala", dar daca tu nu-i achiti in timp pierzi bunurile in cauza - in acest fel bancile detin aproape totul. Cine-i sclav in Matrix »
The Money Masters - Part 1 of 2
The Money Masters - Part 2 of 2


POLARIZAREA SOCIETATII LA COTE MAXIME
2% din populatia globului detine jumatatea din resursele si bogatiile planetei si implicit ale celorlalti oameni. In 2006 s-a consemnat cel mai rapid ritm de crestere a averilor celor bogati din ultimii sapte ani, informeaza BBC. La nivel mondial exista 9.5 milioane de persoane a caror avere depaseste un milion de dolari, in timp ce numarul super-bogatilor, categorie in care intri numai daca ai in conturi peste 30 de milioane, este de 95 de mii de persoane. Cum spuneam ban la ban trage, anul 2006 avand cel mai rapid ritm de sporire al averilor celor mai bogati oameni din lume.
In acest context exista o serie de factori care fac ca averile sa creasca. In primul rand, in tarile dezvoltate precum SUA sau Marea Britanie s-a inregistrat o crestere economica puternica ce a rezultat in profituri mari pentru corporatii (outsource si concedieri de personal), Rusia a beneficiat din plin de preturile record ale materiilor prime pe care le exporta, iar Asia si India si-au accelerat ritmul de crestere economica.
Saptamanile trecute, mai multi politicieni si bancheri au avertizat ca populatia saraca a lumii risca sa ramana mult in urma.
Citeste mai mult »

ADEVARUL DESPRE PIATA IMOBILIARA
Pretul caselor este generat de un mecanism pur speculativ. In fine, oamenii au fost "dresati" sa se bucure cand creste pretul caselor, "semn" ca merge bine economia. Daca privim retrospectiv pretul caselor din anii 80 in comparatie cu nivelul salariilor si al beneficiilor de atunci vom descoperii ca acum este o discrepanta fantastica. Casele sau houseing-ul este defapt singurul barometru real economic care arata unde am ajuns datorita inflatiei oculte - din pacate salariile si profiturile generate de firmele mici si medii nu au saltat precum piata imobiliara - sclavie. Acest fenomen are cateva aspecte ascunse - creditele imobiliare, *fractional reserve banking de cam am vorbit mai sus si datorita acestui fapt numai 1 din 50 USD/EUR are acoperire in materie. Practic prin acest procedeu de 1 la 10 bancile au aruncat pe piata de 50 de ori mai multi bani decat obiecte sau servicii exista pentru a fi cumparate.
Pietele imobiliare occidentale sunt monopolizate de corporatii de real-estate care nu sunt decat niste catalizatori pentru ridicarea nejustificata a pretului locuintelor vis a vis de cresterile real economice si salariale din tara. Acesti jucatori imobiliari traiesc din comisioane - vor vrea ca pretul ca fie cat mai mare ca sa isi mareasca profitul (comisionul) - fortand in permanenta pretul pietii. Daca Remax (vorbesc de state) detine 70% din piata de real-estate - daca isi pun in minte la o conferinta pot ridica pretul caselor pentru o zona cu 10% super lejer. Tu cand vinzi o casa, ei te sfatuiesc asupra pretului cu care sa o vinzi - prin asta controleaza pretul pietii - ei sunt piata. Mastodontii imobiliari sunt vasalii bancilor si creditelor imobiliare - o mana spala pe alta. Citeste mai mult »

MIGRATIA FORTEI DE MUNCA
Chiar daca corporatiile vin in tarile subdezvoltate, acestea nu ofera mari beneficii salariatilor - dimpotriva - ei au venit tocmai atrasi fiind de salariile mici si de stilul scalvagist piramidal al sistemelor locale (Asia cu precadere). Populatiile din lumile a treia vor dorii sa ajunga in occident convinse fiind ca vor presta aceeasi munca pe bani mai multi. Supriza lor apare din pacate cand odata ajunsi in occident ca intr-un banc prost - toate firmele au productia mutata in tarile de unde au venit initial, acum ei trebuind sa se reprofileze sau sa accepte meserii (majoritatea din zona serviciilor) sub nivelul lor de calificare.

INVERSAREA POLILOR ECONOMICI
Desi produsele sunt mai ieftine pentru ca sunt executate in tari in care costurile de productie sunt minime, aceasta migratie a fortei de munca generaza somaj in tarile dezvoltate si deci cei ramasi fara servici nu mai au bani sa cumpere produsele nici asa ieftine. Revista Forbes a publicat un studiu in care orasul Detroit va disparea in urmatorii 20 de ani... aceast outsourcing si re-tehnologizarea a facut ca rata somajului in acest oras sa fie fulminanta, iar acum criminalitatea este la cote inimaginabile. Dintr-un oras falnic american - rege al productie de automobile cu milioane de locuitorui - acum au mai ramas doar 900 de mii de oameni (mai putin decat Bucurestiul). Bine ati venit in globalizare.

CE SPUNE GEORGE SOROS
George Soros vorbeste de acest fenomen accentuat de directia de globalizare in care ne indreptam manati fortat din umbra de catre corporatii. Foarte pe scurt vremea ariano-indo-europenilor a trecut ; intrucat acestia isi aduc totul din Asia, sunt dependenti de hidrocarburile din Rusia, software-ul il scriu in India, doar cartierele generale ale companiilor se mai gasesc in la ei...dar si astea cine stie pentru cit timp... Ramane o chestiune de timp pana cand "slugile" (Asia, India, Rusia) isi vor da seama ca stapanii sunt fara putere (nu-si mai pot produce singuri bunurile), stapanii sunt dependeti, stapanii pot fi inlocuiti, nu au nevoie de stapani.Nu-mi spune ca e o simbioza intre vest si est... unii produc si ceilalati au bani sa cumpere - asta temporal, in timp cand vor ajunge sa cumpere din credit, cand joburuile se vor imputina, cand salariile in Asia vor creste - atunci va apare inversarea de care va vorbeam. De fapt corporatiile migreaza, elita migreaza - o casa de 10 milioane arata la fel si in Miami cat si in Malayesia - pe ei aceasta migratie nu-i afecteaza, ei oricum zboara 360 de grade in jurul pamantui saptamanal. Cei care vor fi afectati - clasa medie din occident - intrucat isi vor pierde slujbele sau cei vor supravietuii vor avea si mai multe atributii pe bani din ce in ce mai putini. Nu ai cum sa sustii doua continente numai din servicii (banci, marketing, advertising, restaurante, fitness, televiziune, etc).

DESPRE INCALZIRE SI FURTUNI
Cand atmosfera se incalzaste, oceanele absorb excesul, problema vine cand apa oceanul acumuleaza prea multa energie termica si atmosfera nu mai poate sa coboare temperatura peste o limita. Este ca intr-o sticla jumatate cu apa jumatate cu aer, daca incalzesti aerul apa absoarbe caldura, dar cu timpul daca tot incalzesti aerul si apa are o limita devine calda, atunci chiar nu mai poti racii aerul pt. ca apa ti-l incalzeste. Apa oceanelor are de 1000 ori mai multa capacitate decat atmosfera terestra, poate ca multi s-au intrebat de ce tot fac zarva mare cercetatorii cand spun ca a crescut cu 0,3 grade apa oceanelor. O atmosfera mai incalzita este o atmosfera mai agitata, nu mai spun ca ritmul de evaporare pe camp este mai mare iar productia agricola este mai mica.
>> update 5 iulie >> 5 IULIE 2007 - Zapada si ninsoare in Londra, in plina vara
Poze si video (aici click) si (aici click)


2012 NOUA SOCIETATE
Dupa 2012 intra in vigoare multe protocoale care se tot semneaza la G8 si alte asemenea manifestari... Totodata restul de protocoale, legi, tratate si acorduri care au intrat deja in vigoare vor schimba iremediabil sistemul, astfel ca dupa 2012 va fi foarte greu ca o tara sa mai poata da inapoi. 2012 este un prag dintre o Terra nationala si o Noua Terrĺ Globalĺ... asa sunĺ frumos, - chiar usor utopic - numai ca aceasta globalizare, asa cum am spus si eu si multi altii - nu este facuta pentru cetateni, ci doar pentru elita globala in goana ei milenara pentru putere si control planetar.

Teama, teroarea, frica e metoda cea mai eficienta de a legitima pierderea libertatii in favoarea securitatii, este war on terror, war against terrorism, este tot ceea ce mint politicienii pentru prostii creduli care ii aleg frenetic. Totul este un teatru bine regizat pentru ca noi sa le cerem lor "solutia", iar pentru ei un pretext sub care sa-si justifice pozitia patriarhal dominatoare in fata noastra.

Globalizarea mai inseamna si pierderea identitatii locale, geografice, spalarea de creiere si imprimarea unei noi ideologii in scopul dominarii, conducerea lumii de catre o singura putere, impunerea unei noi religii si anume piramida materialismului absolut prin stergerea eului si slabirea vointei.


pus acum 16 ani
   
Admin
Administrator

Din: Vechime
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10086
Datoria Externa SUA - Datorie catre Iluminati




Datoria Externa SUA:   




Deci dupa cum vedeti datoria externa SUA, datorie catre bancile iluminatilor » atinge suma de 9 mii de miliarde de dollari si creste cu o viteza de 100,000 USD / secunda. Americanii pe langa ca sunt obezi, sunt si datori vanduti pe cateva generatii. Intrucat corporatiile americane produc totul in Asia, deci totul se importa, joburi in state nu prea mai sunt, anul trecut a fost un numar record de americani care au emigrat in Canada. Imposibilitatea multor americani de a-si mai plati ratele la case (datorita recesiei si somajului ridicat), a facut ca principala banca responsabila de creditele bancare pentru locuinte - American Home Mortgage Investment Corporation sa cada la bursa cu 90% afectand mai multe piete bursiere. America sa-ti fie tarana usoara ! Citeste aici»

Colac peste pupaza, va reamintesc ca s-a semnat si documentul premergator Uniunii Nord Americane formata din Mexic, Canada si SUA. Acestea vor urma modelul Uniunii Europene avand granitele deschise, libera circulatie a muncii si o moneda unica - amero. Urmeaza guvernul mondial ! Citeste aici» si proteste vehemente aici»

Postat de Schimbarea at 3:02 PM 0 comentarii 

Labels: datoria externa SUA

Saturday, August 11, 2007
Timpuri Moderne 2007-2012

    * Multinationalele sunt Noile State
    * Bancile sunt Noile Catedrale
    * Advertisingul este Noua Arta
    * Logo-urile sunt Noile Icoane
    * Masonii sunt Noii Templieri

Traim vremurile globalismului, vremea dictaturii si statului fascisto-corporatist ! Tu esti produsul ! Tu esti scavul ! Globalizarea nu este altceva decat avampremiera nasterii un stat global socialist (sclavagist) totalitar guvernat de catre o elita nelegitima ! We pay our governments to let us park in the street ! Am gasit o prezentare » lirica foarte misto !

Postat de Schimbarea at 8:00 AM 0 comentarii 

Labels: manipulare, societate

Thursday, August 9, 2007
Totalitarismul Planetar Continua partea 2

Citeste si prima parte» a articolului.

    *
      In curand in UK politia va avea banci de date cu ADN-ul tuturor persoanelor ; totodata politistii vor avea dreptul sa colecteze mostre incriminatorii de ADN direct din strada, chiar daca delictele sunt minore (centura de siguranta, urinat in loc public etc). Citeste aici» si aici»

    *
      America este la pamant ! Imposibilitatea multor americani de a-si mai plati ratele la case (datorita recesiei si somajului ridicat), a facut ca principala banca responsabila de creditele bancare pentru locuinte - American Home Mortgage Investment Corporation sa cada la bursa cu 90% afectand mai multe piete bursiere. Citeste aici»

    *
      Totodata din cauza lipsei joburilor si a recesiunii din State, numarul de americani care emigreaza in Canada a inregistrat cea mai inalta cota din ultimii 30 de ani. Citeste aici »

    *
      S-a semnat documentul premergator Uniunii Nord Americane formata din Mexic, Canada si SUA. Acestea vor urma modelul Uniunii Europene avand granitele deschise, libera circulatie a muncii si o moneda unica - amero. Urmeaza guvernul mondial ! Citeste aici» si proteste vehemente aici»

    *
      CityWatcher principalul producator de echipamente de supraveghere pentru guvernul SUA a scos pe piata cipuri implantabile oamenilor pentru urmarirea acestora. Deja doi angajati ai companiei au fost implantati cu cipuri. Citeste aici»

    *
      Confruntarea economica dintre SUA si China ("optiunea nucleara": inundarea cu dolari a pietelor financiare internationale) vor arunca lumea in aer. Totodata Rusia si-a scos bombardierele strategice la incalzire. Citeste aici»

    * Grupul secret Bilderberg s-a intrunit la Istambul. Citeste aici» despre intalnirea ce a avut loc si despre istoricul grupului aici»

Postat de Schimbarea at 10:20 PM 1 comentarii 

Labels: globalizare, manipulare, totalitarism

Despre masonerie, membrii si mentalitatea francmasonica

Sa stiti ca situatia actuala imi aminteste de Romania lui 1945 cand oamenii intrau in PCR si aderau la doctrina comunista (originara tot din masonerie») fara ca sa stie prea multe, aceeasi tehnica - organizatia culege oameni de fatada (artisti si formatori de opinie ca Pittis si Virgil Iantu) dar si oameni cu gandire robusta aflati in pozitii cheie in sistem, oameni care nu-si pun prea multe intrebari - oameni avizi de recunoastere si putere - oameni controlabili prin ego si orgoliu. Odata batuta poteca catre asa zisa elita, multi vor urma Flautul Fermecat !

Aceste recrutari masive (numai eu stiu cateva cazuri de propunere), recrutari care au loc in Romania, nu sunt intamplatoare si nu va mai autoexceptionalizati prin spiritul balcanic - se intampla peste tot in lume - Bilderberg» si G8 vor sa infaptuiasca globalizarea si au nevoie de oameni. Problema este ca noii membri habar nu au ce se va intampla dupa globalizare, dar intre timp e "cool" sa fii mason si sa vorbesti despre universalitate, mondialitate si globalitate intrucat da un aer elitist in societate.

Sa fim intelesi, organizatia are la baza Templul lui Solomon din Israel si povestea arhitectului acestuia Hiram Abif - asa incat - lupta invizibila dusa de masoneria discreta din societatea noastra pentru binele nostru, nu este o lupta care sa te reprezinte si sa-ti reprezinte interesele neaparat. La 1848 masonii erau nationalisti si patrioti, acum surpriza de 180 grade - masonii condamna nationalismul si patriotismul in favoarea mondialismului si universalitatii - globalizarii, guvernului mondial, planetei chibut condusa de catre o elita ! Fratia Universala Masonica este de fapt Noua Internationala Socialista 2.0 in varianta culta, intelectuala, elitista.

Oare cati dintre masoni sunt constienti de adevarata directie si scop a vastei lor organizatii ? Drumul catre mondializare este pavat cu dale de aur si bune intentii !

Citeste si :

    * Masoneria, Comunismul si Globalizarea »
    * Florian Pitis a fost mason (cavaler templier) »


Postat de Schimbarea at 7:26 AM 0 comentarii 

Labels: comunism, globalizare, masonerie, mentalitate

Wednesday, August 8, 2007
Florian Pitis a fost mason (cavaler templier)

Florian Pitis era purtatorul de cuvant al Marii Loji Nationale Masonice. In acest rit, Pittis a avut gradul 33, cel mai inalt pe care-l poate atinge cineva. Asta nu inseamna ca nu putea participa si la alt rit, asa cum ne explica unul dintre colegii lui, astfel ca si in ritul de York el a avut cel mai inalt grad, pe cel de cavaler templier ».

Am aflat din cometariile de pe Evenimentul Zilei si nu numai, faptul ca in saracia lucie din tara la radio3net, Pittis ca director avea un salariu imens de vreo 75 milioane de lei pe luna. Frumos nu?

Eu personal, cind aud de masonerie, mi se face greata. Cum de adunatura asta pretinde ca vrea binele omenirii, dar in schimb "aranjeaza" evenimentele din umbra - in anul 2007 chiar trebuie sa te ascunzi atunci cand vrei sa faci bine ? Sa fim seriosi, aceleasi barbi ca la sedintele PCR - ca tot ei au inventat chibutul numit si comunism... acum vor o implementare a acestuia mondiala, globala... Mai mult despre masonerie si templieri aici, iar despre Pitis aici

Citeste si :

    * Despre masonerie, membrii si mentalitatea francmasonica
    * Masoneria, Comunismul si Globalizarea
    * Uniformizarea - Condamnati la Gradinita

Postat de Schimbarea at 10:21 AM 1 comentarii 

Labels: florian pitis, mason, masonerie, templieri

Friday, August 3, 2007
Masoneria, Comunismul si Globalizarea

COMUNISMUL
Trotki n-a venit cu o gentuta în Europa, ci a traversat Atlanticul însotit de circa 500 de camarazi, care de fapt erau ostasi de elita, instruiti pe un teren din SUA oferit de Rockfeller. Astfel încât, dintr-un idealist cum parea Trotki – pentru ca idealistul poate avea toate culorile – am vazut dintr-odata o persoana pragmatica, pregatita pentru a face revolutie, cu o mica armata lânga el. S-au adaugat ulterior finantarea americana pentru statul sovietic, fondurile alocate pentru partidele comuniste. În Germania, la un moment dat, fonduri ale Bisericii Evanghelice erau deturnate catre sandinistii din Nicaragua. Dintr-o discutie la televizor a rezultat ca bietul contribuabil german îsi vedea donatiile facute pentru Biserica mergând spre o miscare de gherila comunista. Asa s-a închegat mecanismul explicarii punerii pe scena a comunismului, mentinerea lui ca sistem si mai ales extensia lui, printr-o finantare care tine de anumite cercuri financiare. Încercând sa esalonam cronologic expansiunea acestui monstru, m-am lamurit ca revolutia bolsevica nu este o miscare spontana, într-o situatie speciala – o armata tarista vlaguita de razboi, mujicul rus satul de saracie si de razboi – a existat un factor subiectiv, au fost agitatorii care au dat scânteia, au stiut unde sa actioneze pentru a face revolutie.

GLOBALIZAREA
Au facut comunismul fiindca este foarte apropiat de ideologia masoneriei, care tinde spre un guvern mondial si un stat masonic unic. Iar pasii catre acest stat masonic unic sunt Statele Unite ale Americii si Statele Unite ale Europei. Iar ce va urma este un guvern mondial cu dependinta politica socialista sau comunista, conform ritualurilor masonice. Prin urmare ne îndreptam spre un guvern mondial, care nu va avea alaturi Biserica, în calitate de sfatuitor. Ne îndreptam catre un stat care tinde catre distrugerea natiunilor, a familiei si a religiei. Se doreste concentrarea puterii într-un singur centru sau în câteva centre de putere. De aceea, internationalistii, mondialistii, globalistii nu sunt în nici un caz de dreapta. Ei doar mimeaza un joc al dreptei. Problema vizeaza doar concentrarea puterii.

Sa întelegem ca se pregateste un imperiu mult mai subtil, mai pervers decât comunismul, un imperiu al consumismului?
Un imperiu mondial, iar consumismul si datoria – traitul "înainte" pe carti de credit – a te face dator, a te împovara pâna la sfârsitul vietii pentru casa, pentru masina, pentru studiile copiilor – pe de o parte, este singura sansa a oamenilor tineri, pe de alta parte îi împovareaza tot restul vietii cu rate lunare si vor avea foarte putin spatiu de respiratie. Iar dobânzile de la leasing, de la credite, care sunt uriase, în comparatie cu averile acumulate, nu fac decât sa-i îndatoreze pe tineri. Anumite drepturi ale omului se reduc si mai mult. În comunism, îmi era frica sa vad daca nu s-a oprit masina neagra a Securitatii în fata casei, ca sa-l aresteze pe tata, pe bunicul sau pe un vecin. Masina neagra dispare acum. Cei care vorbesc limbajul politic corect sau care se comporta politic corect vor fi oamenii viitorului, pe care mondialistii se sprijina. Este o varianta a lui homo sovieticus.

Ati vorbit de juramântul masonic în societatea americana. La ce va referiti?
La un lucru foarte simplu. Nu exista America fara masoni. Este statul masonic ideal. În nici un alt stat din lume, lojile masonice nu exercita o influenta mai mare în tot ce se numeste viata politica, economica, financiara, sociala. În calatoriile mele prin toata lumea, nu am vazut nici un oras în care, în centrul localitatii sa fie temple masonice de rit scotian, etalate precum catedralele în Europa crestina. Am vazut la intrarea în orasul Sedona din Arizona, pe o placa de lemn, ziua si locul unde au loc întrunirile lojii. Este de notorietate. Un stat care se pretinde crestin are peste 400 de religii si culte. Vicepresedintele Dick Cheney a fost fotografiat când depunea juramântul: avea cele doua coloane masonice ale templului lui Solomon în spate.

Mai este valabil astazi juramântul masonic, de care vorbeste Nicolae Paulescu, ritualul cu tapul pe care ciracul, legat la ochi si în patru labe, trebuie sa-l sarute sub coada?
Fara îndoiala. Multi americani obisnuiti cred ca tara lor este crestina, dar ei stiu ca trebuie sa faca si compromisuri ca sa promoveze într-o functie. Trebuie sa ai un anumit loc în ierarhia masonica, altfel nu poti promova în Statele Unite. Acasa, americanul poate sa fie un bun tata de familie, sa-si doreasca sa aiba copii, sa-si creasca familia conform moralei crestine. Exista deci o duplicitate pe care noi am trait-o în comunism.

Restul interviului aici>>

Postat de Schimbarea at 5:04 AM 1 comentarii 

Labels: comunism, globalizare, masonerie

Thursday, August 2, 2007


pus acum 16 ani
   
Admin
Administrator

Din: Vechime
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 10086
Condamnati la Gradinita

GRADINITA OBLIGATORIE DE LA 3 ANI
Incepand cu toamna lui 2008 si treptat pana in 2011, parintii vor fi obligati sa-si dea copiii la gradinita de la 3 ani, unde vor face grupa mica, cea mijlocie si grupa mare. Acest lucru se va intampla gradual, incepand cu toamna lui 2008 pana in 2011. Citeste mai mult >>

De unde si pana unde gradinita obligatorie? E un copil, are trei ani. De ca sa nu se poata juca linistit, sa se plimbe, si sa se bucure de singura parte din viata in care va fi cu adevarat nestresat.

Nu, hai sa punem presiune pe ei de la 3 ani, sa-i inghesuim sub indrumarea unor oameni mai mult sau mai putin profesionisti, ca sa ne asiguram ca stiu sa faca bine lantisoarele de macaroane sau desenele cu mama tata si pisica.

Gradinita ar trebui sa fie decizia parintelui, care poate vrea sa stea acasa sa se bucure de copil macar cand e mic, sau vrea sa il educe singur in aceasta faza, pentru a se asigura ca au aceleasi valori si preferinte sau vrea sa-i aduca bona sau guvernanta daca are bani ca asa vrea el, sau sa-l trimita la o gradinita dar atunci cand judeca parintele ca acest copil este pregatit, nu cand statul spune ca a impinit 3 ani, si gata, ar trebui sa aiba maturitatea necesara de a sta 4 ore intr-o sala unde nu este centrul atentie, pentru a fi invatata ce vrea statul sa invete.

Totdeauna cursul societatii a fost dat de cei care au avut puterea indiferent de forma de guvernare - capitalism, comunism, socialism, fascism, monarhie sau democratie. Pentru a-si mentine puterea, elita (politica si economica) are nevoie de indivizi formati pe un anumit tipar care sa le serveasca interesele, cu viziuni si aspiratii evident - impuse si limitate.Ajunge! Revolutia a fost facuta pentru libertate: de constiinta, de actiune, de decizie, nu pentru ca statul sa ajunga din nou sa dicteze cum trebuie sa decurga vietile noastre.

UNIFORMIZAREA
Un alt aspect al uniformizarii. Vor urma si altele. "Ruperea" copiilor de parinti de la virste fragede pentru ca "mai tirziu' se vor "integra" in societate... Ce fel de societate? La 14 ani: "I have my life", I know what I'm doing, do not tell me..." Parintii vor fi prea ocupati cu munca pentru a supravietui lasind micutii ca pe niste pachete dimineata la "Day-care". La 17 ani abia asteapta sa "evadeze" de acasa pentru a fi slugi la altii, pentru ca oricum nu exista o relatie strinsa de familie si e "cool" sa traiesti pe cont propriu...
Prea tirziu vor intelege ca intr-o societate "moderna" manipulata de reclame si jocuri politice murdare, viata le-a fost furata... Uimitor este faptul ca ceea ce nu s-a putut impune prin forta se accepta de buna voie...

MODELAREA GLOBALA A MINTII
Intr-o sincronicitate globala cel putin dubioasa vad ca si in California, si in Franta, si in Olanda, peste tot in lume vad cum tacit se implementeaza astfel de masuri, masuri ce au ca rol si rezultanta indobitocirea si inregimentarea viitoarei generatii fara identitate in sistem.

    * Ce vad ca efect imediat este ca prin dresura asta a scolii si programului fix de la 3 ani - oamenii vor fi modelati sa fie ca niste furnicutze, rupti de familie - program fix, ocupati de mici, munca peste program la corporatie, sa dea din manutze si sa vrea sa se afirme in colectiv... imi suna a lagar de munca global... cam asta ofereau si comunistii...

Trimite mesajul pe mail ! Revolta-te ! E viitorul omenirii ! Chiar putem fii atat de indiferenti la viitorul sumbru pe care o mana de oameni, o elita intunecata doreste sa ne inrobeasca vietile si constiinta din frageda pruncie ?

Exista un lucru mai rau decat oamenii rai ! Ignoranta oamenilor buni !

Citeste si :

    * Sistemul - Rapirea Libertatii Tale
    * Era Pinguinului
    * Noul om in Noua Societate
    * Oamenii vs. Sistemul
    * 2007 Realitatea 2012

Postat de Schimbarea at 11:32 AM 0 comentarii 

Labels: controlul populatiei, manipulare

Friday, July 27, 2007
RELIGIILE - mijloc de manipulare al Fratiei Solare a Illuminatilor

Krishna, Nimrod, Horus, Iisus toti se nasc pe 25 decembrie. Toti se nasc din mame virgine, toti sunt botezati (initiati) la 30 de ani, toti mor pentru 3 zile si renasc apoi. Toti au 12 discipoli. Soarele se roteste in jurul pamantului in 12 luni trecand prin toate constelatiile numite si semne zodiacale.

METAFORE ALE CICLICITATII COSMICE, ale rotatie soarelui in jurul pamantului si ale precesiei globului !

PARTEA 1


PARTEA 2


PARTEA 3


Postat de Schimbarea at 11:23 PM 4 comentarii 

Labels: illuminati, iluminati, manipulare, religie

Thursday, July 26, 2007
BANCILE - mijloc de manipulare si inrobire a oamenilor de catre Fratia Solara a Illuminatilor

Bancile americane si mondiale prin portita de fractional reserve banking - au dreptul sa dea oamenilor bani pe credit de 10 ori mai mult decat au aceastea in seif. Au dreptul sa emita bani din nimic, banii apar cand tu ii ceri ca credit, bani la care tu platesti dobanda ! Daca nu platesti dobanta (rata) pierzi bunul in cauza, in acest fel Illuminatii detin totul ! Tot ce stii tu despre lume este gresit ! Ai fost manipulat de fratia luminii luciferice !

Sistemul Bancar - Partea 1




Sistemul Bancar - Partea 2




Sistemul Bancar - Partea 3




Sistemul Bancar - Partea 4

Sistemul Bancar - Partea 5

Postat de Schimbarea at 11:46 AM 2 comentarii 

Labels: banci, credite, federal reserve bank, illuminati, iluminati

Friday, July 20, 2007
Incepe Razboiul Rece ?

    * Anglia goneste 4 diplomati rusi !
    * Rusia goneste 4 diplomati britanici !
    * Putin refuza continuarea asa zisele negocieri cu organismele Europene cu privire la securitatea locala in fata "Iranului" - noul bau, bau....
    * Europenii sunt dependenti de gazul si petrolul rusesc.
    * Putin are multi simpatizanti citeste mai mult >>
    * Putin se opune globalizarii prin declaratiile sale de la G8 ! (asta e de bine)
    * Rusia hartuieste Londra cu bombardierele.Aparatele rusesti au grija sa ramana in spatiul aerian international, dar se apropie suficient de mult de Norvegia si Marea Britanie incat sa oblige, conform procedurii, aviatia acestor tari sa se pregateasca pentru o eventuala interceptare.

Postat de Schimbarea at 1:08 PM 2 comentarii


pus acum 16 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la